Herbalife::: 
Nooit gedacht dat er een leuke manier van afslanken bestond? Denk opnieuw. Je kunt nu zelfs een prijs winnen!
Neem deel aan de Weight Loss Challenge en bereik je doel! 1 keer per week, 12 weken lang, zorgen we er voor dat je de kennis en het vertrouwen krijgt voor een gezond blijvend gewichtverlies!
Wat is de Weight Loss Challenge? Benieuwd hoe je gaat passen in die nieuwe kleren in je kast? Ontdek nu een leuke manier om deze kleren opnieuw te doen passen, door middel van:
  • Ondersteuning door uw eigen persoonlijke coach
  • Voorlichting over voeding en eten, voor een lange termijn gewichtsbeheersing
  • Kansen om gelijkgestemde mensen te ontmoeten, die het zelfde nastreven
  • Inspiratie in een leuke omgeving, om gezonde resultaten te bereiken
Doe mee aan de Weight Loss Challenge, een 12-weekse cursus die je de kennis en vertrouwen zal brengen zodat je gezond en blijvend kan afslanken.

Het is ook een 'compititie' waardoor diegenen die de beste resultaten bereiken een geld prijs krijgen! Dit motiveert je tot nog betere resultaten!

Waarom de Weight Loss Challenge werkt

De grootste uitdaging om af te slanken is om gemotiveerd te blijven. The Weight Loss Challenge is een leuke en inspirerende manier om uw doelen te bereiken. Tijdens de wekelijkse bijeenkomsten, ontmoet je mensen, variërend van mensen die de eerste keer deelnemen tot mensen die al meerdere keren hebben deelgenomen. Door middel van gezamenlijke doelen, mensen die elkaar inspireren en ondersteunen... uw gewichtverlies doel bereiken.

WAT GEBEURT ER TIJDENS DE CHALLENGE

Je leert alles wat u moet weten om gewicht te verliezen en, nog belangrijker, het blijvend weg te houden op de wekelijkse bijeenkomsten, welke maar één uur per week van je tijd in beslag nemen. U krijgt elke week belangrijke informatie over hoe af te slanken en uw gewicht te behouden, uw persoonlijke coach begeleid u van A tot Z door het proces en zal u persoonlijk ondersteunen. Uw coach is er om u te helpen en te motiveren. De bijeenkomsten geven u deskundig advies, delen nuttige praktijk informatie - maar zijn er ook om gewoon te luisteren en elkaar te ondersteunen naar uw doel.

SUCCESVERHALEN

De kracht van de Weight Loss Challenge is simpel te meten aan het aantal mensen die hebben deelgenomen en hun resultaten te tonen. Dat gezegd zijnde, zullen we nu stoppen met schrijven, en je inspireren met verhalen van mensen die hebben genomen Weight Loss Challenge. Lees hier de Succesverhalen van vorige Weight Loss Challenge

Weight Loss Challenge: een leuke manier om op een verantwoorde en gezonde manier, in groep gewicht te verliezen. Gratis wekelijkse weging en workshops

Bernadett Kohler & Mathieu Ergo

24FIT Lifestyle Center, Grote Kring 3, 8550 Kortrijk, en VitaFit GCV, Katelijne Business Center, Baron Ruzettelaan 5, 8000 Brugge
West Vlaanderen, Belgium
Telefoon: 0497 83 93 98
E-mailadres: info@vitafit.org

Contact formulierAfslanken
Fit lessen
Promoot ons op Facebook
Doe de producten test!
Extra Bijverdienen